Industrieel interieur met toffe accessoires en te gekke lampen

Gietvloeren, onafgewerkte muren en stalen constructies zijn helemaal van deze tijd en voor velen de basis van een industrieel interieur. Wanneer jouw woning niet beschikt over deze elementen zijn er nog voldoende mogelijkheden om een industrieel interieur te creëren. Je kunt namelijk veel uit je interieur halen met accessoires, meubels en verlichting. 

Grote robuuste armaturen met smart lampen 

Een industrieel interieur hoeft niet te beginnen met een grote renovatie. Je kunt namelijk door stoere elementen een industriële look and feel creëren. Een mooi begin is het vervangen van je lamp armaturen. Vervang de lampenkap voor een stoere variant en de staande voor een driepoot gemaakt van staal en hout. Een begin van een industrieel interieur. Om het af te maken is het verstandig om ook gelijk de lampen in de armaturen te vervangen voor smart lampen. Zo hoef je de bank niet meer af om je verlichting in te schakelen en kun je kiezen uit verschillende kleuren. Philips heeft hiervoor een mooi verlichtingssysteem voor ontwikkeld, genaamd Hue. Met hue ben je erg flexibel en hoef je geen kennis te hebben van elektra of dergelijke. Het is gewoon plug & play. Zo weet je dus zeker dat je industrieel interieur niet meer wordt verblind door saaie, te witte, verlichting.

Meubels en accessoires uitzoeken

De woonwinkels en het internet staan er vol mee, industriële meubels en accessoires. Dit is ook niet zo gek, want het is helemaal van deze tijd. Toch kan te veel keuze ook leiden tot keuzestress. Dit komt omdat je soms niet meer weet wat je nou echt wilt en wat er past in het interieur. Gelukkig kunnen de medewerkers in de winkel je altijd helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Wanneer je nieuwe dingen op het internet besteld mag je deze altijd binnen 14 dagen weer retour sturen. Zo kun je nieuwe meubels, accessoires of andere elementen in je huis uitproberen. 

Maak het niet te industrieel en plaats ook groen in huis

Bij het maken van een industrieel interieur moet je ook niet doorschieten in je plannen. Niet alles hoeft robuust en van staal te zijn. Met planten breng je bijvoorbeeld een lekker rustig element in je interieur wat prima past in de industriële look.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *