Staand vergaderen, de nieuwe kantoortrend

Staand vergaderen, de nieuwe kantoortrend

Een trend in de samenleving is verduurzamen en gezonder leven. Eten wordt steeds meer biologisch, bedrijven beweren duurzaam te handelen en een steentje bij te dragen in de strijd tegen de CO2 uitstoot. Deze trend bereikt dus ook de inrichting van kantoren. Hoe speel je hierop in? Staand vergaderen!

Wat is staand vergaderen?

Staand vergaderen is precies hoe het klinkt. Een vergadering waarbij je niet op een stoel zit, maar staat aan een hoge tafel.

Dit hoeft echter niet beperkt te blijven bij de vergaderruimte, maar kan je ook doortrekken naar klanten. Heb jij een bedrijf waarbij je een gesprek voert met klanten en hun daarbij adviseert? Schaf een statafel aan waarbij je deze trend toepast op hun.

Bevordert de gesprekken

Wist je dat staand vergaderen effectiever blijkt te zijn dan zittend? Door de actieve houding ten opzichte van zitten, zorg je ervoor dat je actiever deelneemt in het gesprek. Hierdoor bereikt de informatie iedereen en is de vergadering sneller tot een einde.

Daarnaast zorgt staand vergaderen voor betere bloedcirculatie en is dus een goede afwisselen bij het hele dag zitten. Het is goed om je personeel hierbij te helpen. Voor je het weet zit je iedere dag 9 uur op een stoel. Een extra toevoeging kan bijvoorbeeld een tafeltennistafel voor op  kantoor zijn. Hierdoor kan het personeel even de benen strekken en samen met collega’s afleiding zoeken. Hierdoor kunnen zij na een balletje geslagen te hebben er weer fris tegenaan. Win win situatie dus.

tafeltennistafel op kantoor

Aanschaf sta meubels

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen de sta wereld? Er zijn ontzettend veel varianten mogelijk waardoor deze trend altijd toe te passen is in uw organisatie. Zo heb je mogelijkheden voor notuleren of krukjes waarbij je enkel kan leunen. De kantoormeubels voor staand vergaderen zijn er in alle soorten en maten en geheel naar wens in te richten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *